Speciale momenten

Margreet, Bert en Monique organiseren een aantal keren per jaar speciale momenten. Dit zijn weken of dagen met een bijzonder thema.  Flyer
 


Verwenweek voor vrouwen…

Een cadeautje voor jezelf! Gun jezelf een week waarin alle aandacht voor jou is, waarin je jezelf mag zijn, niets moet en alles mag.
Met allemaal leuke activiteiten en workshops waarin verwennen en ervaren centraal staat. Een ontspannen massage, een stoere jeeptocht door de natuur en tapas leren maken zijn een aantal mogelijkheden. Er is keuze genoeg.
En natuurlijk is er voldoende ruimte om te luieren in de hangmat, lezen in de loungehoek, genieten van de zon en de mooie vergezichten en gewoon niks doen.

 


Flyer


Mindful Moederschap in Andalusië…

BELEVEN met vriendelijke aandacht voor het NU, ONTDEKKEN hoe je bewuster met je kind (eren) omgaat, GENIETEN van de ruimte voor jezelf in een rustige omgeving.

Gun jij het jezelf om een doeltreffende stap te zetten in bewust opvoeden en omgaan met jouw kind(eren)? Wil jij leren om met aandacht in het hier en nu te zijn? Dan bieden wij de mogelijkheid om een programma te volgen voor Mindful Moederschap in Andalusië.
Er is een afgestemd programma met yoga, meditatie en verschillende ervaringsgerichte oefeningen. Verdieping en luchtigheid gaan hand in hand.
Ook is er voldoende ruimte om je terug te trekken met een boek aan het zwembad, dromen in de hangmat, luieren in de loungehoek. En dat in een omgeving waar de natuur prachtig is en de zon lekker schijnt. 
Een optimale omstandigheid om na vijf dagen weer naar huis te gaan met een goed gevoel en de ervaring dat vriendelijke aandacht “Kwali-Tijd” geeft aan jezelf. Waardoor je ook thuis vaker tot rust en ontspanning kunt komen.

Heb je interesse of wil je deelnemer zijn van een speciaal moment? Mailen kan naar info@fincaalegriadelavida.com en bellen mag natuurlijk ook op nummer 0034 673221773