Leuke extraatjes

De vakantie doorbrengen in onze bed en breakfast is een keuze die vele gasten  al gemaakt hebben en allemaal vertrekken ze met mooie herinneringen.

Maar wat dacht je er van om op en rondom onze finca jouw bruiloft in de zon te vieren of de gastenverblijven te boeken voor een vriendenweekend? Met de wandelgroep op pad in de vele mooie natuurgebieden en logeren in de finca is ook een mogelijkheid.
Of in een inspirerende omgeving coaching ontvangen van Margreet. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden en arrangementen.
Organisaties hebben ons inmiddels ook gevonden voor teambuildingsdagen, inspiratiedagen, trainingen, workshops en cursussen.

Wij organiseren twee keer per jaar een Verwenweek voor vrouwen en bieden we een programma Mindful Moederschap aan. Inmiddels zijn deze speciale weken een succes. Bekijk de flyers eens bij “speciale momenten”.

Als je een idee of plan hebt neem dan vrijblijvend contact met ons op als je een sfeervolle en authentieke locatie zoekt midden in de natuur. Wij denken in mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Samen komen we er zeker uit.

De finca delen met andere mensen doen we graag omdat het een fijne plek is om te zijn en elkaar te ontmoeten.