Kennismaken

Onze droom


Wij zijn Bert de Groot en Margreet de Jong. Eind 2009 zijn wij geëmigreerd naar Spanje. Wij hadden een prima leven in Nederland maar een nieuw avontuur en een andere levensstijl lonkten.
We volgden ons hart en zijn gaan wonen en werken in Andalusië. Wij houden van het Spaanse buitenleven, de authentieke cultuur, de vriendelijke mensen, het zonnige klimaat en de prachtige natuur. 
Na een flinke verbouwing zijn we in de zomer van 2010 gestart met onze bed and breakfast die zes gastenverblijven telt. We blijven bewust kleinschalig omdat wij het contact met  en de privacy voor de gasten belangrijk vinden. Heel veel gasten weten inmiddels onze finca te vinden voor een genietend verblijf. Mensen die houden van rust, ruimte en privacy. En ook van de gezelligheid aan de grote tafel in de tuin met lekker en puur eten. De mooie en inspirerende verhalen die dan ontstaan zijn cadeautjes voor de gasten en onszelf. 
Elk jaar hebben we nieuwe ideeën en vindt er wel een verbouwing plaats. We klussen en tuinieren er dan vrolijk op los en zien ons paradijsje steeds mooier worden. 
We organiseren met veel plezier ook speciale weken. De Verwenweken voor vrouwen zijn inmiddels een groot succes. 

Wij leven onze droom, genieten daar dagelijks van en delen dat graag met onze gasten.