Glampingtenten

Op het land, tussen de fruitbomen, staan de glampingtenten. Helemaal vrij maar toch vlakbij de finca. Ook de glampingtenten hebben de naam van een kleur. De ruime en stoere safaritent Amarillo is warm en zonnige ingericht met gele decoraties. De knusse belltent Blanco heeft een pure en rustige uitstraling met witte accenten. 

In het voorjaar van 2016 komt er een derde glampingtent bij voor vier personen. Deze safaritent 
Verde wordt ingericht met groene accenten. Reserveren is nu al mogelijk. 

Safaritent Amarillo heeft een houten vloer en is standaard ingericht met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. 
In belltent Blanco staat een tweepersoonsbed dat ook als twee eenpersoonsbedden opgemaakt kan worden. 
De glampingtenten hebben een zithoek en een kast waar kleding in gelegd kan worden. Elektriciteit is aanwezig. Benodigdheden liggen klaar om een kopje koffie of thee te zetten.
Op de terrassen van de tenten staan lekkere stoelen en een tafel met banken. In alle vrijheid kun je hier genieten van het mooie uitzicht en de natuur. 
De ruime badkamer met douche, toilet en wastafel wordt gedeeld als er ook gasten in een andere glampingtent verblijven. Verzorgingsproducten en een haardroger zijn aanwezig. 's Morgens is het heerlijk wakker worden onder de extra buitendouche met warm en koud water. amarillo

Safaritent Amarillo is een geweldige familietent met veel ruimte op een uniek plekje! En in de schommelstoelen is het heerlijk relaxen! 
.

verde

Met z'n allen wakker worden en alleen de geluiden horen van de vogels en de krekels. Safaritent Verde is een fijne familietent maar natuurlijk ook geschikt voor stellen en vriend(inn)en-groepjes.
.

blanco

In belltent Blanco is het romantisch logeren maar ook in je eentje is het knus. En vergeet vooral niet om lekker te luieren in de hangmat!