Gastenkamers

De kamers Rojo, Naranja en Azul zijn gezellig ingericht en hebben de naam van een kleur. Door de rode, blauwe en oranje decoraties hebben de kamers een eigen sfeer. 
In elke kamer staat een comfortabel tweepersoonsbed, overigens ook te gebruiken als twee eenpersoonsbedden. Voor uw kleding is er een garderobekast. 
De eigen badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Verzorgingsproducten en een haardroger zijn aanwezig. 
De airconditioning heeft koude en warme lucht zodat het in elk seizoen aangenaam vertoeven is. Voor de liefhebber is er gelegenheid om koffie of thee te zetten op de kamer. Voor de ingrediënten wordt gezorgd.  
Alle kamers hebben een zitje binnen maar ook een privéterras buiten met stoelen en een tafel. Het prachtige uitzicht op de Guadalhorce vallei en het dorp Pizarra is een cadeautje. rojo

Als je met z'n tweetjes bent heeft gastenkamer Rojo naast het slaapgedeelte een ruime en gezellige zithoek. En voor kleine gezinnen kan de kamer omgetoverd worden tot een familiekamer. Onder de overkapping van het terras is het heerlijk zitten en vergeet niet de vijgen te proeven als die rijp zijn!   
.

naranja

Een lichte en vrolijke tweepersoonskamer waar je 's avonds op het terras kunt genieten van de sterren. Gastenkamer Naranja heeft dan ook wel een heel groot terras!  
.

azul

Bij gastenkamer Azul valt het grote privéterras als eerste op. Onder de overkapping staan stoelen en een tafel in de schaduw. In de luierstoelen kun je met z'n tweetjes genieten van de zon, de kleurige bougainville en de mooie vergezichten.