Activiteiten

Andalusië is uitstekend geschikt voor wandelingen. Wij wandelen zelf ook regelmatig en de vernieuwde Caminito del Rey tussen de meren van Ardales en El Chorro is een overweldigende ervaring. Echt een aanrader voor onze gasten. Ook hebben wij diverse andere wandelroutes voor u beschikbaar door natuurgebieden als de Sierra de las Nieves, El Torcal, Montes de Malaga. Wilt u de prachtige wandeling maken over de Caminito del Rey? Wij regelen met alle plezier de kaartjes voor u.

Ook fietsen is in opkomst. Er zijn routes in de verschillende natuurgebieden. Moutainbiken, wielrennen en motorrijden zijn populair op de rustige wegen in het binnenland met al zijn bergen, meren en ander natuurschoon. Malaga ontdekken op de fiets, onder begeleiding van een gids, is ook leuk om te doen.

Met een gids op avontuur in een landrover? Ook dat kunnen wij voor u regelen. De gids laat u het natuurschoon zien rondom de meren en bergen van Ardales en El Chorro, natuurlijk off the road. En tussendoor lekker lunchen in een typisch Spaans restaurant.  
  
Aan de Costa del Sol kunt u zwemmen in de Middellandse Zee. Vanaf de finca is het een half uur rijden naar de verschillende badplaatsen. Naast de drukke stranden zijn er voldoende rustige stranden met strandtentjes. Wij gaan graag naar Safo Beach, een gezellige strandtent op een strandje vlakbij Malaga. In een paar uur rijden zit u aan de Atlantische Oceaan en de Costa de la Luz. Deze kust is nog vrij ongerept met lange, brede zandstranden. De stranden bij Tarifa zijn prachtig! 
Wij gaan regelmatig naar de heldere blauwe bergmeren van Ardales, dicht bij ons in de buurt. Ze zijn geschikt voor zwemmen en andere watersporten. Bij restaurant El Mirador heb je een mooi uitzicht over de meren.

Bent u een liefhebber van paardrijden, golfen en bergbeklimmen? Ook dat is volop mogelijk in de omgeving.